dinsdag 19 mei 2009

cooking with the stars

Sonja en Pieter hadden een superavond georganiseerd! Op de fiets naar het Voorhout(even wat stress over vergeten kaartjes)alwaar we in een super ambiance terecht kwamen. Prachtig gebouw,prachtige keuken, mooi gedekte tafel. We werden verwelkomd met een heerlijk glas bubbels waarna we een uitleg kregen over wat de bedoeling was van die avond en wat het menu was. De groep was snel verdeeld en we gingen aan de slag. Tijdens het voorbereiden van zeer exclusieve gerechten werden we voorzien van heerlijke witte wijn en goede tips. Tomaten in alle kleuren moesten ontveld worden,sjalotjes gesneden, morilles schoongemaakt, asperges geschild(ook en alle kleuren en maten)Kreeften gechopt en gegrild heerlijk in de knof etc etc. Na een uurtje konden we aan tafel. Eef en Roel net op tijd om ook aan te schuiven. We genoten van het voorgerecht Salade met rode mul met antiboise! Het tussengerecht was gegrilde Kreeft met Hollandaise saus, wat een smaak! Zalig!De wijn bleef ook lekker vloeien! Hoofdgerecht Prime Rib(het beste vlees wat er bestaat) met asperges en een stampotje van raapstelen! de rode wijn was fantastisch! Bij het nagerecht , fromage Blanc met mango en passie en gemarineerde framboosaardbeien, kregen we een heerlijk glas dessert wijn. Roel en Eef deden de koffie met verse truffels mmmmmmm.
Wat een heerlijke avond, wat een heerlijk diner. En toen naar de Westwood!!! Vic Roel en ik op de fiets door de regen en onweer, de rest met de auto, taxi!!!
Als verzopen katten kwamen we aan in de WW maar dat deerde niet..Het was gezellig en kleinschaliger dan we gewend waren in de WW en dat was zalig want daardoor konden we volledig uit ons bol gaan op de dansvloer!tot in de late uurtjes gedanst en gedronken en op de fiets naar huis niet geheel zonder risico hahaha!!!
Hieronder een aantal foto's van die avond!

cooking with the stars 16 mei

1 opmerking:

Pam zei

Schat, te leuk, dat ziet er heerlijk uit! xxpammel